ЗА ГИС-04

склад строителни материали Плевен,електроматериали,ВиК материали,топлоизолация

       Складът за строителни материали в Плевен на фирма “ГИС – 04” ЕООД е създаден през 2011г. Нaшата основна дейност е търговията със строителни, електро- и ВиК-материали на едро и дребно. Също така снабдяваме и редица строителни магазини в Плевен и региона. Стараем се, да не сме просто една от многото строителни борси в Плевен, а да предоставяме на клиентите си индивидуално внимание и решения,  съобразени с тяхното желание. Предлагаме не само най-ниски цени на строителни материали в Плевен, но и безплатен транспорт на строителни материали в Плевен. Нашите клиенти могат да получат и консултации относно използваните строителни материали, електроматериали, ВиК материали, окачени тавани – растерни и  Хънтър Дъглас, топлоизолация, течна хидроизолация, суха хидроизолация, материали за отопление и вентилация, гипсокартон, газобетон в Плевен и много други.

         Фирма “ГИС – 04” ЕООД е дистрибутор на Ангро в Плевен. Като официален представител на строителна борса “ANGRO”- за град Плевен и региона, сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. Купувайки продуктите от гамата на Ангро, които можете да намерите в нашия склад за строителни материали, вие избирате партньор, който може да застане с името си като гаранция за качествени и оригинални строителни материали в Плевен и региона.

         С бързи темпове успяхме да заемем челно място сред големите фирми на пазара със строителни материали в региона.
Складът за строителни материали в Плевен на фирма “ГИС – 04” ЕООД  е разположен на голяма търговска площ от 1000 кв.м., находящ се в ж.к. “Сторгозия” , в сградата на Руския Технически център /до хотел СТОРГОЗИЯ/. Разполагаме и със голям паркинг, което създава удобство за товаро-разтоварните работи.

При нас може да разчитате винаги на налични материали, професионално и бързо обслужване.
За близостта до клиентите в страната помагат и търговските представители на фирмата.
В сайта ни ще намерите полезна информация за предлаганите продукти, с което да направите правилния избор.

Фирмата извършва всякаква строително-ремонтна дейност и обслужва широка гама от клиенти в областта на строителството.

На разпожоложение на нашите клиенти е машина за тониране на интериорни и екстериорни бои.

Разполагаме със подемна техника и собствен автопарк, който е безплатен в рамките на град Плевен.

         Добре дошли и приятно пазаруване!