ВЪГЛИЩА

Въглища – Плевен, брикети


Въглища, Донбаски въглища, Брикети, Въглищни брикети в гр.Плевен и за околните градове и села, можете да намерите на склад от магазин за строителни материали на фирма ГИС-04 в гр.Плевен.Въглища Плевен Донбаски въглищаПоради високата си калоричност, въглищата от Донбас / Въглища – Донбаски въглища / са един от най-широко разпространените видове твърдо гориво. Фирмата предлага и транспорт на Въглища – Донбаски въглища – Брикети – Въглищни брикети. При нас ще може да закупите въглища както в малки количества – въглища на чували, така и въглища в по-големи количества, като може да се възползвате от нашите предложения за транспорт на въглища!

Брикети – Въглищни брикети, марка Брикел. Описание на брикети:

Спецификация на брикети / въглищни брикети /:
– Долна топлина на горене на брикети / въглищни брикети /: 4306 Kkal/kg
– Горна топлина на горене на брикети / въглищни брикети /:  4567 Kkal/kg
*Опаковка – около 25 кг, всеки чувал се мери, цената се формира за кг.

Параметри на Въглища – Донбаски въглища 

  • Калоричност на въглищата: 6200 kcal/kg
  • Влажност на въглищата: 5%
  • Пепелно съдържание на въглищата: 7%
  • Размери на въглищата: 25-60mm

Донбаски въглища в Плевен  / Брикети – Плевен – Въглищни брикети

При желание от страна на клиента, можем да осигурим транспорт  на брикети / въглищни брикети / с наше транспортно средство. Превоза на брикети /въглищни брикети/ ще бъде извършен в удобно за Вас време след предварителна уговорка.

Телефони за поръчка и транспорт на Донбаски въглища или брикети в Плевен:

0878 204 243 / 0879 202 211 и 064 850 388 

Тук се продават на най-ниски цени в Плевен, различни видове инструменти и аксесоари, необходими за строителството и ремонта. При нас може да намерите всичко за Сухото строителство: гипсови пласкости и изолации, профили, окачвачи, лайсни и ленти, широка гама от инструменти, за сухото строителство. Освен това бояджийски четки, валяци за боядисване, мистрии и маламашки, дискове за рязане, работно облекло, пистолети за силикони и пяни, триони, бъркалки и много други различни необходими и удобни инструменти и аксесоари свързани със Сухото строителство.